Client:

Laumeier Sculpture Park

Location:

St. Louis, MO

Design Team:

Trivers Architects



This new building has many purposes—it serves as a welcoming entry beacon to the sculpture garden, a leasable event space, and a changing exhibit gallery. On the exterior, architectural elements were highlighted without spilling light through the glass. Recessed outdoor in-grade lighting fixtures with louvers control light to highlight the curved soffit.

Inside, adaptable lighting systems were needed for the varied space utilizations. Trimless recessed track with high-CRI LED retrofit lamps provides a cost-effective, flexible solution for events and exhibits. Additional details, such as concealed, integrated linear LED light fixtures, add softness and depth to the space.

Client:

Laumeier Sculpture Park

Location:

St. Louis, MO

Design Team:

Trivers Architects



Awards & Recognition:
American Institute of Architects

St. Louis Award of Merit for Architecture

Say Hello

If you are interested in working with RBLD or learning more about our practice, please click the link

Contact Us